Allmänna villkor

Leverans: Efter eran fotografering är slut sätter jag mig och väljer ut alla guldkorn och redigerar inför leverans. Beroende på vilket paket ni har valt får ni bilderna mellan 2-4 veckor. Bilderna levereras smidigt och lätt via mail där du får en personlig länk att ladda ner alla bilder till datorn. Alla bilderna som levereras kommer i två storlekar. En högupplöst för utskrift och en lågupplöst för internetanvändning. Jag levererar ej raw-filer.

Användning: Bilderna får användas i privat bruk, annat måste konsulteras. Vid publicering på internet ska fotografens namn nämnas. Bilderna får ej ändras, redigeras, t.ex inte lägga på instagramfilter eller beskäras utan godkännande. Det är okej att beskära bilder för att de ska passa rammått eller till exempel tackkortsmallar. Fotografen förbehåller rätten att använda sig av bilderna i marknadsföring på hemsida, i sociala medier och i egna projekt såsom bokutgivning eller utställning. Önskar ni att bilderna ej publiceras säger ni till innan fotografering.

Reseersättning: Vid resor utanför Kalmar tillkommer en reseersättning på 30kr/mil + eventuella extra kostnader.

Sjukdom: Om det hemska skulle inträffa att jag blev sjuk på fotograferingsdagen, då har jag två duktiga fotografer i min närmsta umgängeskrets som jag kan skicka. Om mot all förmodan de också skulle vara sjuka eller upptagna så gör jag mitt bästa för att hitta en ersättare. I värsta fall om jag inte hittar en lösning behöver ni såklart inte betala.

Avbokning: Ifall ni skulle behöva avboka kommer en faktura på hälften av överenskommen summa såvida inte ni blir sjuka eller ombokar. Vid sjukdom inom 48 timmar innan fotografering debiteras du ej.

Prisgaranti: Prislistor kan komma att justeras men detta påverkar inte redan bokade fotograferingar.


Har ni några frågor så tveka inte att höra av er!

🏳️‍🌈

Using Format